nlde

Zeilen, Zee & Wind

Stap aan boord van de Bornrif

Week­end of lang­week­end zeilen Waddenzee

Week­end: Vrijdagavond-​zaterdag-​zondag

Bij een week­endje weg zeil­reis kunt u vanaf vri­jda­gavond 20.00u inschepen. Rond 10.00u de vol­gende dag vertrekken we. ‘s Mid­dags rond een uur of 15.00u (16.00u) meren we af bij een Wad­denei­land of een IJs­selmeer haven­plaat­sje. De vol­gende dag, zondag, vertrekken we ook weer rond 10.00u en zijn dan rond 15.00u (16.00u) weer in Har­lin­gen (vertrek­plaats). Een week­end met cater­ing behoort ook tot de mogelijkhe­den. U kunt uw wensen aan geven bij boek­ing en er kan over­leg hierover plaatsvin­den met de schip­per.

Lang-​weekend 1: Vrijdagochtend-​zaterdag-​zondag

Bij lang week­end 1 is vri­jdag de extra dag. Vri­jdagocht­end vanaf 10.00u kunt u dan aan boord komen en zondag­mid­dag bent u dan rond 15.00u (16.00u) weer in Har­lin­gen (vertrek­plaats).

Lang-​weekend 2: Zaterdagochtend-​zondag-​maandag

Bij lang week­end 2 is maandag de extra dag. Zater­dagocht­end scheept u in rond 10.00u en arriveert u maandag­mid­dag rond 15.00u(16.00u) weer in Har­lin­gen.

Bestem­min­gen zeil­tocht week­end, lang-​weekend

Voor een week­end en lang­week­end zijn er iets meer mogelijkhe­den dan bij een dag­tocht. We kun­nen dan behalve naar het IJs­selmeer en of de Wad­den­zee, ook over­nachten in een haven­plaats aan het IJs­selmeer of de nacht door­bren­gen op één van de Wad­denei­lan­den. De eilan­denkeuze bestaat dan uit: Texel, Vlieland of Ter­schelling.

Een week­end of lang-​weekend met cater­ing behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer infor­matie

BOEKEN-​CONTACT-​OFFERTE

De Born­rif is te boeken via:

His­torische Zeil­vaart
Har­lin­gen (SHZH)
William Booth­straat 2
8861 TL Har­lin­gen
Tel: 0517 41 32 42
Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spam­bots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bek­ijken.

TARIEVEN PRI­JS­LI­JST


Plat­te­grond

Plattegrond binnen buiten Bornrif

Lees Meer…

nlde